Veerle

Veerle is op 7-jarige leeftijd begonnen met dansen en dit bij Coreo Overijse zelf. Vervolgens heeft ze lessen Hiphop gevolgd bij X-plosion Dance en lessen Streetdance en hiphop bij Aike Raes (Steeve Austin). In de zomer van 2012, 2013 en 2014 heeft ze nieuwe stijlen leren kennen op het Urban Dance Festival dat jaarlijks plaatsvindt in Oostende met verschillende internationale lesgevers.

Haar ervaring als lesgeefster begon op 18-jarige leeftijd bij X-Plosion Dance waar ze hiphop gaf aan jonge dansertjes. Daarna heeft ze ook lessen House en soms Hiphop gegeven aan volwassenen. Op verschillende dansstages in Overijse en omstreken heeft ze al lesgegeven.

Tijdens haar jaar Erasmus in Madrid heeft ze even de dansschoenen moeten laten rusten. Maar na de  terugkeer naar België had ze wel wat Latin kriebels en is ze Salsa beginnen dansen bij LeuvenSalsa waar ze na 3 maand al is uitgekozen om deel uit te maken van het Salsa Showteam. Ook de Rueda lessen (Salsa in groep) kon ze niet laten liggen.

Op verschillende workshops kon je Veerle terugvinden: Steeve Austin, Tamara Arruti (SYTYCD), Samuel Chan (SYTYCD), Kalila Hermant (SYTYCD), Ricky Carranza, Robin Brys, Herrold Anakotta (SYTYCD),…